Punct.

Aici pun punct .

Și puncte de suspensie în altă parte ….

3 gânduri despre „Punct.

  1. E bine ca ai pus punct. Ca npu venit ma incurcai si doi deja eram prea multi. In plus
    as fi fost tentat sa incerc sa inteleg de unde sunt diferentele ciudate intre anumite ganduri sublime sau stari de gratie si mazga cenusie a unor discutii la liber cu admiratorii tai sau mai rau , incercari literare post explozie nucleara. .Adaptare, adaptare dar sa o stim si noi. Am banuit vinul ca factor dezorganizator , dar esti prea atenta la imagine si nu ai fi riscat . Stari diferite ? poate , dar nu au cum sa fie suficient de intense pt a bate la puncte o astfel de fatuca cu o minte bine infipta in realitate. Sa fie vreo prietena cu care se joaca pe aici. Greu de admis si asta , la cat de organizata vrea sa fie aceasta femeie , nu suporta efectele secundare. Ce sa fie , ce sa fie. Vezi cate probleme , mai bine ca ai pus punct , suspendata multireindragostita ce esti.

  2. Frumoasa prezenta ta online, cu toate „ups and downs” cum orice om are.
    Din pacate orice lucru bun se termina repede. De fapt orice lucru inceput , vrei sa-l duci la un bun sfarsit, orice ar insemna asta. Chiar daca nu cere de mancare, e ca un copil pe care-l cresti..
    Este o ferestruica spre univ. interior. Au mai inchis si altii si au deschis pe alta platforma 😛
    Deci mi-a placut sa te gasesc aishea Aysha 🙂

  3. Punctul asta a devenit groaznic. Ferice de cine a apucat sa se bucure de ea cat era inainte de punct.Cine stie ce a devenit acum..sunt prea multi ani si toate mecanismele ei intense de deformare a realitatii in folosul magiei barbat-femeie e posibil sa se fi dus dracului si manipularea hormonala sa ii fi luat din emotie. . Cand e bine sa o vrei , inainte sau dupa punct ? Ii plac punctele , ceva de groaza . Dalmatianca !.

Lasă un comentariu